lunes, 16 de febrero de 2015

Rua Carnestoltes 2015

GRÀCIES PER PARTICIPAR A...

LA RUA DE CARNESTOLTES 2015!!


El passat dissabte várem participar en la rua de Carnestoltes de Mataró amb totes les nostres difresses sota el lema "LA CULTURA NO ES TOCA".  Creiem que la cultura ha de ser accessible a tothom per això ens vam dividir en grups per disfressar-nos uns/es de pintors/es, uns/es altres de músics, un altre grup de cinema i el grup d'adoles anaven de teatre. 

Ens várem preparar les disfresses els dissabtes anteriors amb molt d'esforç, i tot aquest esforç  ha tingut la seva recompensa que ja várem sortir en la rua molt guapos i guapes, i ens ho vam passar molt be cantant i ballant pels carrers de Mataró. 

Volem agrair a totes les famílies que ens varen ajudar tant a la preparació de la disfressa com durant el recorregut de la rua. MOLTES GRÀCIES!!

Si voleu veure com de be ens ho várem passar, ja podeu veure totes les fotos al següent enllaç: Fotos Rua Carnestoltes 2015




Al costat dret del blog trobareu el link per veure els àlbums de fotos del Pampayuga. També estan publicades les fotos de la sortida de dos dies.
Recordeu que el pròxim dia d'esplai serà el dissabte 28/02, ja que aquest cap de setmana les monitores i els monitors marxem de formació. 

Seguim amb l'energia de l'espai!! Bon inici de setmana!!

Equip de monitorxs!