martes, 23 de diciembre de 2014

EL PAMPASHOW VA SER TOT UN ÈXIT GRÀCIES A VOSALTRES!!!!

Des de l'associació Infantil i Juvenil Pampayuga us volem agrair la vostra assistència al Pampashow, sense el vostre suport i confiança en les activitats que realitzem cada dissabte no hagués estat possible una assistència tan alta tant de participants com espectadors i espectadores.

L'esplai Pampayuga cada any es va fer una mica més gran gràcies a vosaltres, amb la col·laboració tant de famílies com de monitors i monitores, som i serem una entitat de lleure amb valors on any rere any els nostres objectius són més grans i ambiciosos. 

Les activitats conjuntes, com el Pampashow, són on les monitores i els monitors podem veure que, el resultat del nostre esforç i el treball de cada dia, té els seus èxits. Veure com les i els nostres infants i joves s'ho passen bé i aprenent és el nostre principal objectiu, per això us tornem agrair la vosta participació en cada una de les activitats perquè son aquestes activitats on rebem tot l'afecte de les famílies i ens dóna forces per seguir endavant en aquest projecte d'esplai anomenat PAMPAYUGA.

De part de tots els monitors i les monitores US DESITJEM MOLT BONES FESTES D'HIVERN!!


I recordeu que ens retrobem  el dissabte 10 de gener ......AMB MOLTA  ENERGIA DE l'ESPLAI!!




Equip de monitorxs!