jueves, 20 de marzo de 2014

Sortida a la Vinya Folch


Benvolguts/des Pampayugxs!

Us informem que el proper dia 5 d’abril tenim previst realitzar una sortida a la Vinya Folch de Sant Cebrià de Vallalta. La quota de la sortida és de 5€.



Què farem allà?
·     
  •       Calendari de fruites i verdures: Per tal de adquirir coneixement de la època de les diferents fruites i verdures, farem un calendari i a partir d’allà farem els diferents tallers, sabent què podem plantar ara i que es recull ara.
  • ·  Taller d’hort: Veurem i experimentarem què s’ha de fer i com per sembrar, plantar, regar i collir les hortalisses i fruites.
  • ·  Animals: Veurem d’on surten els ous, què surten dels ous, com són els pollets i les gallines, també veurem oques, gossos i molts gats.
  • ·  Plantes: Allà trobarem diferents arbres: ametllers, llimoners, tarongers, cirerers, etc... i aprendrem a identificar-los i els coneixerem.

 

 
 


Com anirem i com tornarem?

Anirem en transport públic. Quedem a les 9 del matí PUNTUALS davant de l’Estació RENFE de Mataró per anar direcció Sant Pol de Mar. Allà pujarem caminant fins la vinya. Són aproximadament 20-30 minuts caminant i el camí es bastant recte. Ho poden fer tranquil·lament els infants de totes les edats. 

Tornarem a les 19h a l’Estació RENFE de Mataró



Què cal portar?
  • ü  Autorització signada**
  • ü  Roba i calçat còmode. Recordem que anem al camp, per tant, és recomanable venir amb roba que es pugui embrutar. Més petits: Portar una muda de recanvi pel que pugui passar.
  • ü  Motxilla amb (Recomanem que sigui d’una mida adient a l’edat de l’infant per tal que la pugui portar i amb lo indispensable per tal que el pes sigui assumible per l’infant):

o   Àpats: Esmorzar, dinar i berenar (NUMERATS: amb un 1, 2 i 3 respectivament. Si no venen numerats no sabem, ni nosaltres, ni els infants més petits, què és cada àpat)
o   Aigua: Cantimplora amb aigua. Important portar molta aigua perquè allà l’aigua de la font no té gaire bon gust.
  • ü  Gorra: Per protegir-se del sol ja que estarem tot el dia a l’aire lliure
  • ü
    • Ganes de passar-ho bé i energia de l’esplai!!

**L'autorització la podeu descarregar abaix de tot de la pàgina. Si teniu problemes per descarregar-la envieu-nos un mail a pampayuga@gmail.com i us la farem arribar per allà.



El pagament de la sortida es farà a través de ‘LaCaixa’
Número de compte:  2100 0663 53 01 00918296.
Concepte:  nom i cognoms de l’infant + Sortida a la Vinya (És molt important que indiqueu correctament el concepte per saber de qui és el pagament)





L'equip de monitores i monitors de l'esplai Pampayuga