AIJ Pampayuga

AIJ Pampayuga
Equip de monitors i monitores

sábado, 1 de febrero de 2014

Projecte: Una ruta!

Durant el que portem de curs els monitors i monitores de l'esplai Pampayuga hem estat organitzant i preparant el projecte que teníem ganes de fer des de feia temps: una ruta!

Què significa una ruta? Segons el diccionari, una ruta és un camí que s’ha de seguir per arribar a un lloc. Però per nosaltres, és molt més que això: una ruta és sortir de casa un dia, amb ganes de caminar, conèixer llocs espectaculars envoltats de natura i, sobretot, viure grans aventures en bona companyia.

Aquest projecte l'hem fet pensant en els joves del barri, per oferir-los l'oportunitat d'aprofitar el seu temps lliure per tirar endavant aquest projecte. La idea és que entre tots els participants decideixin on volen anar durant la ruta, quan la volen fer, com la volen fer... Pinta bé, oi?? 

Si has nascut entre els anys 1997 i 1999 (inclosos) no t'ho pensis més i vine a saber més sobre aquest projecte que hem preparat pensant en tu. El 3 de febrer a les 18:30 h a l'Associació Veïnal de Cirera (C/ Carretera de Cirera, nº 33) farem la primera sessió informativa per conèixer els i les joves interessats/des i començar a pensar en com ho farem. 

Aprofiteu tu i els teus amics i /o amigues i veniu!! 

Si encara no estàs convençut o convençuda, pots contactar amb nosaltres per preguntar-nos tots els dubtes que tinguis i més a:


Facebook: AIJ Pampayuga
Twitter: @pampayuga

No hay comentarios:

Publicar un comentario