AIJ Pampayuga

AIJ Pampayuga
Equip de monitors i monitores

jueves, 19 de abril de 2012

Sant Jordi amb l'esplai
Com tots sabem, la crisi ens afecta a tots i des de l'esplai estem fent tot el possible per a rebaixar els preus de les sortides i de la quota trimestral (fins a final de curs és gratuïta).

Per tal d'aconseguir que els preus de les sortides sigui més baix i així aquestes sortides estiguin a l'abast de tothom, l'esplai està subvencionant part d'aquest cost.

Per poder continuar fent aquesta gestió, aquest any tornem a vendre roses i el nostre principal objectiu és aquest, el de obtenir diners per subvencionar aquestes sortides i fer que tots els nens que hi vulguin participar de les nostres activitats ho puguin fer sense que el tema econòmic sigui un impediment.

Us animen a col·laborar amb nosaltres, comprant les roses a la nostra paradeta.

Estarem durant tot el dilluns dia 23 a la porta de L'església de Cirera, Ronda Doctor Ferran núm. 50, al costat de la Caixa Laietana. El preu de les roses és molt econòmic

Vermelles: 2€

Blaves i groves: 2,50€


I a més, ens farà companyia durant tot el dia la nostra mascota 'PAMPAYÓ' que després d'onze anys ha estat restaurada.Cómo todos sabemos, la crisis nos afecta a todos y desde el esparcimiento estamos haciendo todo lo posible para rebajar los precios de las salidas y de la cuota trimestral (hasta final de curso es gratuita).

Para conseguir que los precios de las salidas sea más bajo y así estas salidas estén al alcance de todo el mundo, el esparcimiento está subvencionando parte de este coste.

Para poder continuar haciendo esta gestión, este año volvemos a vender rosas y nuestro principal objetivo es este, el de obtener dinero para subvencionar estas salidas y hacer que todos los niños que quieran participar de nuestras actividades lo puedan hacer sin que el tema económico sea un impedimento.

Os animan a colaborar con nosotros, comprando las rosas a nuestra parada.

Estaremos durante todo el lunes día 23 a la puerta de La iglesia de Cirera, Ronda Doctor Ferran núm. 50, junto a la Caixa Laietana. El precio de las rosas es muy económico.

Rojas: 2€

Azules y amarillas: 2,50€

Y además, nos hará compañía durante todo el día nuestra mascota 'PAMPAYÓ' que después de once años ha sido restaurada.


Programación 3r Trimestre

A continuación os mostramos el calendario del 3r trimestre para que sepáis que nos espera!

Se acerca el buen tiempo y hay más actividades de exterior y sobre todo salidas.

¡No os lo podéis perder!